Initiativ

Under åren har vi, tillsammans med andra aktörer inom dalarna, varit med och bidragit till olika aktiviteter för att lära och inspirera. Två lyckade exempel är våra barnhack respektive tjejhack där den sistnämnde anordnades tillsammans med föreningen TjejHack vars syfte är att på olika sätt få tjejer mer delaktiga i spelkulturen.

Just nu har vi dock inga initiativ utöver våra ”vanliga” hackathons inplanerade, men vi är givetvis öppna för förslag, så har du en rolig idé eller på annat vis tycker att vi skulle kunna vara med och bidra så är du välkommen att höra av dig.

Dalarnas största minecraftlan tackar för sig!

Äntligen är alla arrangörerna hemma i sina soffor igen. Tro mig att det är lite skönt med tystnaden hemma efter några intensiva dagar på lugnet. Backa bandet till påsken 2016. Vi var precis klara med vårat påsklan på Teknikverkstan i Falun med 50 deltagare. Anmälningarna hade ramlat in och jag sa i ett kaxigt ögonblick […]

MinecraftLAN på Lugnet

Nu står det klart att vi kommer att arrangera ett stort MinecraftLAN på lugnet i samarbete med Lugnetgymnasiet. För mer information samt biljetter klicka här.