Initiativ

Under åren har vi, tillsammans med andra aktörer inom dalarna, varit med och bidragit till olika aktiviteter för att lära och inspirera. Två lyckade exempel är våra barnhack respektive tjejhack där den sistnämnde anordnades tillsammans med föreningen TjejHack vars syfte är att på olika sätt få tjejer mer delaktiga i spelkulturen.

Just nu har vi dock inga initiativ utöver våra ”vanliga” hackathons inplanerade, men vi är givetvis öppna för förslag, så har du en rolig idé eller på annat vis tycker att vi skulle kunna vara med och bidra så är du välkommen att höra av dig.

Årets planerade aktiviteter!

April/Maj: SMS-hack. Lär dig använda SMS och MMS tjänster i dina program. September: En kväll med två kurser: En introduktion till CAD samt en introduktion till metallbearbetning i en metallverkstad. November: Spelprogrammeringshack Mer info om respektive grej kommer framöver när alla detaljer är på plats!

En julklapp till alla våra medlemmar!

29173328-christmas-gifts-for-him_cover_2000x1335

Hej! Snart är det jul och det tycker vi är kul! Daladevelop har haft ett tufft år med näst intill inga aktiviteter. Som ett litet plåster på såren kommer vi att skicka ut en helt UNIK julklapp med tydligt teknik/dalatema till alla som har betalat sin medlemsavgift innan 1 december. Börja värma lödpennorna! Så här […]