Virtuell konferens med tema dataanalys, maskinlärning och AI

I spåren av Covid-19 och allt vad det innebär har vi i Daladevelop beslutat att genomföra en virtuell konferens under 2020.

Temat är Dataanalys, maskinlärning och Artificiell Intelligens (AI).

Konferensen är för alla, inte bara medlemar!

Preliminärt datum: 28 – 29 november 2020

Vi har beslutat oss för att ta ut en frivillig avgift på 100:- (Swisha 123 521 70 62)

Anmäl dig till eventet här:

Anmälan (AI/ML/DS)

 

För att det ska bli en (bra) konferens behöver vi föredragshållare.

Är du intresserad av att hålla föredrag? Fyll i formuläret nedan.
Vi välkomnar erfarna såväl som förstagångs-presentatörer!

Utifrån hur många och vilka intresseanmälningar vi får in kan vi komma att behöva göra ett urval, men vi ser hellre att vi får in för många än för få.
Föredragen ska ha med konferensens tema att göra och inte kräva eller handla om någon proprietär produkt. Att använda en proprietär produkt för att visa på något är dock helt okej så länge det inte är låst till att kräva den produkten. Kontakta Sverker Norlander (Facebook eller 070-994 89 14) om du har frågor och funderingar.

Föredragsinbjudan / Call for papers - konferens 2020

Årets planerade aktiviteter!

April/Maj: SMS-hack. Lär dig använda SMS och MMS tjänster i dina program. September: En kväll med två kurser: En introduktion till CAD samt en introduktion till metallbearbetning i en metallverkstad. November: Spelprogrammeringshack Mer info om respektive grej kommer framöver när alla detaljer är på plats!

En julklapp till alla våra medlemmar!

29173328-christmas-gifts-for-him_cover_2000x1335

Hej! Snart är det jul och det tycker vi är kul! Daladevelop har haft ett tufft år med näst intill inga aktiviteter. Som ett litet plåster på såren kommer vi att skicka ut en helt UNIK julklapp med tydligt teknik/dalatema till alla som har betalat sin medlemsavgift innan 1 december. Börja värma lödpennorna! Så här […]