Hantering av personuppgifter

Vi i Daladevelop tycker att det är viktigt med säkerheten och skyddet av dina personuppgifter på nätet. I texten nedan kan du läsa om hur vi hanterar dina uppgifter när du besöker webbplatsen, blir medlem eller kontaktar oss per mail.

Insamling av data

För att använda webbplatsen behöver du inte lämna några personuppgifter och det används inte heller några skript eller cookies för spårning eller några trafikanalysverktyg.

Viss data från ditt besök lagras dock på våra servrar av olika säkerhetsskäl. Denna information kan vara namnet på din internetleverantör, vilken webbplats som länkade dig vidare hit, de webbplatser som du besöker från webbplatsen och din IP-adress.

Informationen används enbart för eventuell felsökning om något problem skulle uppstå och då endast av oss eller vårt webbhotell Dalnix.

Insamling och hantering av personuppgifter

Vi samlar bara in personuppgifter som du själv väljer att lämna när du blir medlem, skickar e-post eller anmäler dig till något av våra evenemang.

Personuppgifterna samlas in och behandlas i syfte att utföra eller besvara ditt ärende eller för att kunna leverera evenemang du anmält dig till och sparas inte efter att ärendet är avslutat, förutsatt att det inte krävs enligt lag.

Vi delar inte med oss av dina personuppgifter till tredje part utan din tillåtelse om vi inte är skyldig att göra det
enligt lag.

Hävningsrätt

Du kan när du vill ta tillbaka ditt medgivande till att vi får använda dina personuppgifter eller ändra dina personuppgifter hos oss. Skicka då ett mail till oss enligt kontaktuppgifter nedan.

Du har också rätt att kostnadsfritt en gång per kalenderår få information om dina lagrade personuppgifter, varifrån uppgifterna har hämtats och varför vi har dem.

Kontaktuppgifter

Personuppgiftsansvarig: Mikael Jorhult, personuppgift@daladevelop.se

Tangentbordhack

Dags för höstens hack: Bygg ditt eget tangentbord på Soltorg den 29 september Läs mer och anmäl dig här

Dalarnas största minecraftlan tackar för sig!

Äntligen är alla arrangörerna hemma i sina soffor igen. Tro mig att det är lite skönt med tystnaden hemma efter några intensiva dagar på lugnet. Backa bandet till påsken 2016. Vi var precis klara med vårat påsklan på Teknikverkstan i Falun med 50 deltagare. Anmälningarna hade ramlat in och jag sa i ett kaxigt ögonblick […]