Tangentbordshack

”En del i varje Jedis utbildning är att konstruera ett lightsaber utifrån en kristall given av dess mästare. Resultatet blir ett unikt verktyg för den unge Jedien som speglar dess personlighet och styrka” – Holocron

Sammanfattning

I det här hacket skall vi bygga ett enkelt tangenbord bestående av upp till 12 tangenter. Funktionerna för tangenbordet och layout kommer att vara helt upp till dig. Vi kommer att ha ett färdigt kit med instruktionern hur man bygger och flashar styrkrestsen, men det går även bra att bygga ett helt eget. Mjukvaran till styrkretsen har stöd för både lysdiodrar (Enkel/RGB) och eller beephögtalare (Om du vill spela lite enkel musik) vi har dock inga extra med oss.

När du är klar med hacket kommer du ha tillräckligt med kunskap för att kunna på egen hand bygga tangentbord.

Utrustning

Vi kommer att tillhandahålla ett kit med.

  • Switchar i olika varianter (färger)
  • Diodrar,
  • KeyCaps med olika färger,
  • Plattor för montering,
  • Styrkrets(Aurdino)
  • Distanser.

Det är bra om du kan ta med dig en miniusb sladd

Praktisk info

Datum: 29 september
Tid: 13.00 – ca 23.00
Plats: Soltorgsgymnasiet, Borlänge
Anmälan: genom att fylla i formuläret nedan

Begränsat antal tangentbordskit, först till kvarn gäller. Vill du inte bygga tangentbord så går det utmärkt att pyssla med något annat.

En julklapp till alla våra medlemmar!

29173328-christmas-gifts-for-him_cover_2000x1335

Hej! Snart är det jul och det tycker vi är kul! Daladevelop har haft ett tufft år med näst intill inga aktiviteter. Som ett litet plåster på såren kommer vi att skicka ut en helt UNIK julklapp med tydligt teknik/dalatema till alla som har betalat sin medlemsavgift innan 1 december. Börja värma lödpennorna! Så här […]

Konferens om Analys, maskininlärning och AI

Daladevelop har beslutat att ordna en virtuell konferens, för alla, med temat Analys, Maskininlärning och Artificiell Intelligens (AI). Besök konferenssidan för mer info och anmäl dig som föredragshållare.